Despre
Conceptul de Escape Room aduce în prim plan o cameră cu o anumită tematică, în care ești introdus alături de ceilalți membri ai echipei și timp de 60 de minute trebuie să vă dați seama cum să evadați din cameră. Puzzle-urile din cameră pot fi fizice și de îndemanare, mentale sau laterale, însă toate au un numitor comun – sunt distractive și incitante. Fiecare cameră are o tematică și o poveste unică, pe care jucătorii trebuie s-o urmărească pentru putea identifica și aduna indiciile , pe care le vor folosi mai apoi la rezolvarea puzzle-urilor și spre o cât mai rapidă evadare.
Jocul necesită gândire analitică, spirit de observație, recunoașterea tiparelor și rezolvarea problemelor. Astfel, pentru a evada în termenul impus, toți jucătorii trebuie să urmărească să lucreze împreună și să comunice între ei.
The Void duce conceptul de Escape Room în Bucuresti la un alt nivel de entertainment. Folosind puzzle-uri cu design-uri inovatoare și automatizări high-tech, teme decorative unicat, coloane sonore originale și scenarii de groază convingătoare, The Void te transpune în pielea personajului, oferindu-ți astfel o experiență captivantă și completă, experiență din care nu vrei să evadezi!
Adună-ți prietenii, provoacă-ți colegii de muncă sau întărește-ți relațiile de familie și rezervă una dintre camerele noastre unice. Îți garantăm că va fi cea mai distractivă, stimulantă și intrigantă experiență pe care o vei avea.
FAQ
CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ RĂMÂN BLOCAT LA UN PUZZLE?
Puteți cere oricând indicii și un membru al echipei noastre va fi pregatit să vă ajute.
CÂND ȘI CUM PLĂTESC?
Plata se poate face cash sau cu cardul, imediat după evadarea din cameră sau dupa expirarea timpului de joc.
POT SCHIMBA SAU ANULA REZERVAREA?
Anularea sau schimbarea rezervării se pot face doar cu 24 de ore înainte de ora rezervării, printr-un apel telefonic la numărul 0741 ESCAPE.
EXISTĂ POSIBILITATEA DE A FACE REZERVĂRI PENTRU UN EVENIMENT SPECIAL SAU TEAM BUILDING?
Da! Vă rugăm să ne contactați via email: info@thevoid.ro pentru a face rezervări speciale sau pur și simplu faceți rezervări multiple.
CARE ESTE LIMITA DE VÂRSTĂ A PARTICIPANȚILOR?
Vârsta minimă este de 11 ani, iar persoanele până în 14 ani trebuie să fie însoțite de un adult.
EXISTĂ CONDIȚII DE SĂNĂTATE CARE AR PUTEA ÎMPIEDICA PARTICIPAREA UNUI JUCĂTOR?
Rezolvarea camerei nu implică activități fizice obositoare, insă mediul enigmatic și horror al camerelor poate ridica nivelul de adrenalină al jucătorilor. Dacă aveți orice condiții speciale sau întrebări, vă rugăm să ne contactați la info@thevoid.ro.
CÂT DE INTELIGENT/Ă TREBUIE SĂ FIU?
Nu trebuie să vă faceți griji! Deși camerele noastre sunt proiectate pentru a vă provoca mental, obiectivul nostru principal este să vă distrați! Fiecare cameră și puzzle necesită diferite tipuri de gândire și de rezolvare a problemelor. Când vă aflați în dificultate, nu uitați să vă consultați cu colegii de echipă și să lucrați împreună pentru a rezolva puzzle-uri dificile.
CÂND TREBUIE SĂ AJUNG? DACĂ AM ÎNTÂRZIAT?
Punctualitatea ta este apreciată! Vă recomandăm să sosiți cu 15 minute înainte de ora rezervării, astfel încât să puteți fi informat înainte de a intra în cameră. Dacă întârziați, veți avea mai puțin timp pentru a juca.
CUM AJUNG LA VOID?
O hartă google este localizată la meniul Contact. Puteți consulta harta Google din meniul Contact.
CÂTE PERSOANE TREBUIE SĂ CONȚINĂ O ECHIPĂ?
La Coven echipele pot fi de 2-8 jucatori, iar la Madhouse de 2-6 jucatori
play/pause